Ravintoneuvonta | Tempo Turku

Ravintoneuvonta

Montako erilaista laihdututuskuuria sinä olet jo kokeillut? Unohda kuurit, sillä mitä nopeammin painoasi pudotat, sitä helpommin kilot yleensä tulevat takaisin. Oikotietä onneen ei ole, paino putoaa vain kun kulutat enemmän energiaa kuin mitä saat.

Terveellinen ravitsemus on tänäpäivänä helposti kateissa kaikenlaisten kuurien ja ristiriitaisen informaation tulvassa. Totuus on kuitenkin hyvin yksinkertainen ja ne perusasiat ovat edelleen samoja kuin ennenkin. Usein vain käytännön toteutus voi olla hankalaa, on niin "helppoa" ostaa kaupasta prosessoitua ja valmiiksi tehtyjä eineksiä tai hakea "noutoruokaa" . 

Kun lisäksi suolistomme ja elimistömme on helposti stressaantunut , ravintoaineiden imeytyminen on huonoa, kärsimme ilma- ja vatsavaivoista eikä mikään tunnu sopivan. On kuitenkin hyvä  muistaa, että gluteenittomat ja maidottomat ruokavaliot ovat erityisruokavalioita, eivätkä sovi kaikille  - ainakaan pitkäaikaisesti ylläpidettäviksi. 

Tempossa järjestämme niin erilaisia ryhmiä ( esim RapakuntoStartti verkossa) ravitsemukseen ja/ tai liikuntaan liityen kuin myös henkilökohtaista ravintoneuvontaa.  Ryhmässä opettelemme yhdessä kiinnittämään tarkemmin huomiota siihen mitä ja miten syömme, niin että elimistö saa kaiken tarvitsemansa.

 

HENKILÖKOHTAINEN RAVINTONEUVONTA

Henkilökohtaisessa ravintoneuvonnassa saat vastauksia juuri Sinua askarruttaviin kysymyksiin. Voit varata yhden tunnin ja keskustella ruokavaliostasi TAI räätälöimme sinulle sopivan paketin, joka sisältää tarvittaessa useamman valmennustapaamisen. 

Lunasta HENKILÖKOHTAINEN ravintoneuvonta täältä

Ajanvaraukset TÄÄLLÄ

Ravintoneuvonta - verkkokaupassa 

 

Naisten Kuntokeskus Tempo 

 

posti@tempo-turku.fi